Sorry shit happends..

Ja som ni märker har jag inte varit aktiv på min blogg. Jag ska berätta att det har hänt massa skit saker. Kanske inte behöver fördjupa oss i något men bara så ni vet.
Vad har hänt idag då något roligt. Själv har jag varit i skolan idag. Jag sprang 4 km idag, kanske inte världens bästa resultat men det funkade väll. Sen hade jag Engelska och matte. I helgen måste jag vara stenhård jag har prov nästa vecka. Sen är det höslov hur skönt är inte det?? Men idag är det fredag ännu en vecka har bara rusat iväg, Känns som om det var måndag igår.

Men ni får ha en underbar fredags kväll kanske slänger in ett inlägg senare puss och hej

Hemma bäst

Hej alla underbaringar, det har varit lite strul så jag har inte lyckats skriva. Men idag har varit en helt okej dag faktiskt. Jag pluggade precis so har prov i det imorgon tror jag. Men allt sitter ganska bra faktiskt, för någon timme sedan hade jag idrott Jobbigt jobbigt. Vad har ni gjort i eftermiddags? något roligt eller? jag slänger in ett inlägg lite senare kanske, pyss och kramisar saga underbaraste

Eftermiddag

ja, nu sitter jag här. Skit trött ska på dans senare. Men vad gör alla i en regning eftermiddag som denna. Lite ysigt med regn faktiskt. jag tycker det var längesedan det regnade. Det är lite mysigt. Igentligen finns det inte jätte mycket att skriva om, jag har precis suttit och pluggat ihop med min mormor, min kompis ringde för ungefär en timme sen. En go stockholmare. (Alla gillar stockholmare) men jag tycker det händer för lite i mitt liv just nu..
kan inte ni hitta på något smart, för det känns som om jag är den enda som har tråkigt.
Lägger in ett inlägg senare idag puss på er alla från er favorit Saga

återigen måndag

Godmorgon alla fina underbara bloggare, nu blir det snart att sticka till skolan. Det känns verkligen roligt.. absolut.
Men vad tusan ska man göra. Gå dit med dett leende på läpparna och låtsas man älskar skolan jätte mycket. Det brukar funka. Hände en sjukt rolig sak i natt. Min killpolare ringde vid 22. Han väckte mig genom att ringa. Sen så frågade han ska vi lägga på och snacka imorgon istället du låter helt miffad. Okej.. helt seriöst nu jag var miffad. Han väckte mig vid 22 tiden, jag som sov så gott. Tack så mycket. Men inget att gnälla över, Men jag har inget mer att skriva om. Ska sticka snart så n får ha en underbar dag. Slänger in ett inlägg när jag är hemma igen, Puss saga

Dagens kläder!

Mys

Jag har precis stigit upp ur badkaret, efter ett avslappnande bad. Jätte härligt. Ikväll ska jag också hinna träna på mina engelska glosor och göra bryle pudding till familjen. Jätte mysigt, vi kanske också sätter oss och kollar på någon fiml tilsammans. Jag snackade också precis med en polare. Jätte go grabb från stockholm. Men ni får ha det jätte härligt ikväll, slänger in ett inlägg imorgn innan jag drar till skolan. Pussar och kramar er underbara Saga.



Hemma och chillar

Jag tänker slänga upp ett litet inlägg, jag har seriöst inget att göra. Men ingen har väll något att göra på en söndag eller har man. Jag väntar på mail från min kompis. 1+ iallafal. Söndagar är en tråkig dag på veckan. Bara för det är skola imorgon. Allt känns så segt idag. Verkligen ingen underbar läsare som kan komma med något tips på vad man kan göra så söndagen inte känns så seg. Något vadsomhelst, behöver verkligen något uppiggande. Men tipsa om någonting och gör min dag till den bästa. Alla får ha en icke så seg dag som jag kram saga.:)


Söndag, veckans tråkigaste dag.

Godmorgon alla bloggare, jag har varit vaken ett tag nu. Har inga speciella planer för dagen. Vet ni något roligt man kan hitta på. Det är så himla tråkigt med kyla ellerhur? Man ska gilla sommaren right? hela mitt rum känns just nu som ett kylskåp. För mitt element funkar tydligen inte. Det är jätte bra precis vad jag har längtat efter..
Mamma och pappa vill bowla idag men herregud, det är ganska tråkigt tycer jag. Vill hellre vra hemma och sova en söndag. Finns det verkligen ingenting ni kan tipsa om. Skulle verkligen upskatta det. Men annars ha en fortsatt trevlig dag kram Saga.


Tävling



Tävla på hennes blogg, sjukt fint:)

Film time..

Just nu sitter jag och kollar på james Bond med familjen. Jag är ganska trött ska gå och lägga mig snart. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske bowla med familjen. Tror jag:P jätte kul.
Men iallafal ska jag kolla klart på filmen sen ska jag gå och lägga mig godnatt alla fina underbara bloggare, slänger in ett inlägg på morgonen återigen godnatt.

Tävling



Tävling:)

Fika

Eftermiddags fika:)


Kaffe! mums

hemma äntligen

Jag har precis kommit hem från stan, var där med mamma,pappa och lillasyster. Jag fick en tröja bild kommer upp här nedan. Mamma gick också och köpte macroner på ett choklad ställe. Vi ska fika nu:) jätte trevligt. Men som sagt bild kommer upp här nedan. jag slänger i ett inlägg senare förmodligen. Ni får ha en sjukt härlig lördags kväll/eftermiddag. Pusshej eran saga


Lyckat köp!:)


clothes

syns kanske dåligt, men detta är dagens kläder:P

igga mitt rum

Becaus i love you

Ja god förmiddag, vad händer en lördag? jag ska iallafal dra ner till stan med familjen. Fika och gå i butiker. Jag kanske stannar lite längre jag vet inte ännu. Hela morgonen har jag suttit och kollat på tv något random tårt program och lite annat också. Men Jag slänger in ett inlägg lite senare puss på er alla Ni får ha en bra dag puss.

Jag

xcvdfdcddc

bow for the bad girls

Ja, tjena alla. Precis kommit hem från stan då. Träffade lite folk och snackade. Vad ska ni göra i helgen då?
jag själv ska väll bara chilla typ. Händer inte alls mycket.
Men iallfal kan jag berätta vad som hände i stan. Gick lite runder inne på gina tricot och hm, Bilder här nedan vad jag provade för något. Snygga saker är vad jag tycker. Inte mycket mer att skriva, slänger in ett inlägg senare. Puss på er alla sagakungen

Provat gina tricot

Vilken var snyggast??

Its friday

Godmorgon alla. Idag är det fredag jätte härligt. Idag är det skola men har typ bara tre ämnen ganska nice. Sen ska jag hem kanske drar jag til stan eller stannar hemma jag vet inte riktigt. Någonting blir det iallafal.
Vad ska ni hitta på en fredag då? något roligt? jaja, det blev ett snabbt inlägg skriver mer när jag kommer hem
Hejdå puss från sagakungen


Du är så jävla fin~<3

Just nu sitter jag och snackar lite random i telefon med sin polare. Händer inget speciellt. Vill fan bara göra något.
Imorgon är det fredag riktigt nice absolut! blir väll film eller något. Jag vet inte vad. Ska lägga mig nu men slänger in ett inlägg imorgon, puss<3

Lyckad dag

Tjena mors, nu är jag hemma äntligen. Riktigt lyckad dag faktiskt. Var nere i stan och hade guiderunda på engelska.
Jag klarade det. Det bästa var jag var inte ett dugg nervös alls faktiskt. Riktigt chill och peppat humör faktiskt.
Just nu sitter jag hemma och ska inte göra alls mycket faktiskt, har inget plugg att ta igen så jag kan bara chilla somfan. Men vad ska ni göra i eftermiddag då? något roligt. Berätta om ni har lust. Ni kanske har några bra ideer på vad man kan göra. För jag har verkligen inget liv just nu. Det suger. Men nu ska jag fixa något att käka ni får ha det bäst puss på er Sagakungtamner


Utgång guiderunda

Godmorgon allhiphop. Nu ska jag sticka till skolan därefter ska jag sticka till stan med klassen. Där ska vi ha guiderunda. Jag har peppat mig själv jätte mycket. Nu är jag taggad somfan. Därefter är det vanlig skoldag.
Men ni kan väll önska mig lycka till. *nervös*
Jag lägger in ett inlägg senare, ni får ha det så bra sålänge.

Frågestund




Just nu har jag frågestund på bloggen, Ingen fråga kan vara för dum. Ställ den första frågan som poppar upp
i huvudet.


komigen ta chansen

Taggad taggad..

Jag sitter och meckar lite med bloggen. jag känner mig verkligen otroligt taggad inför morgondagen. Vi ska ha guiderunda nere i stan. Lite nervöst är det allt men det kommer att fixa

sig. jag väntar också på att polaren ska logga in hoppas inte på att för snacka för mycket inatt. Fick bara två timmars sömn igår natt. Suck it.. Jag däckade nästan  på lektionen. Nä skärpning saga!!!
Men jag har inte så mycket att skriva i största allmänhet. Ville bara få ut lite.


Home sweet home;)

Ja dagen började helt okej, ingen tvekan om vad som gjordes. Steg upp åt frukost tog en duch. Hade sovit för lite i natt hade snackat med en grymt bra polare. Bajs på det:(. Sen stack jag till skolan där hade vi någon random fråge stund med personer från utlandet. Typ frankrike ryssland osv. Sen kommer det dåliga. Jag börjar må så sjukt jävla illa. Det är såklart min fucking mens. Typiskt också!! palla mens. Det är en stor nackdel med att vara tjej. Det finns många nackdelar men detta är bara en av dem många nackdelarna. Nu sitter jag här hemma. Men det är ganska chill endån att jag stack hem. Har inga läxor på chemat så jag kan slappa och göra vad fan jag vill. Det är så jävla gött.
Väntar på någon kul kan smsa eller ringa.
Men annars får ni andra ha en fortsatt icke blödande dag som jag får ha.
Blodiga hälsningar saga


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0